وابستگی عاطفی
وابستگی عاطفی

وابستگی عاطفی چیست

نیاز روحی و روانی همه ما انسان ها به داشتن افرادی دلسوز و فهمیده در اطرافمان، یک امر طبیعی و اساسی است. اما آیا اگر این نیاز به یک وابستگی عاطفی مفرط تبدیل شود، بازم هم سودمند خواهد بود؟ با ما همراه باشید تا علاوه بر دریافت پاسخ علمی به این سوال، از منظر روانشناسی بررسی کنیم که انواع وابستگی عاطفی و عوامل ایجاد کننده آن چیست؟ علیرغم آنکه غالبا تصور می شود که خانم ها دارای وابستگی زیادی هستند، اما در بسیاری از موارد می توان نشانه های وابستگی عاطفی در مردان را نیز مشاهده کرد و اطلاعاتی در این مورد هم کسب خواهیم نمود.

اگر ضمن مطالعه این مقاله، همچنان در مورد موضوع وابستگی عاطفی با سوال یا ابهامی مواجه شدید یا نیازمند راهنمایی بودید، می توانید با مشاوران و روانشناسان ما تماس حاصل کرده و مشاوره تلفنی و آنلاین دریافت کنید.

پاسخ به سوال وابستگی عاطفی چیست؟

پاسخ به سوال وابستگی عاطفی چیست؟

وابستگی عاطفی یک شبه اتفاق نمی‌افتد، بلکه در یک رابطه سالم، مدتی طول می‌کشد و در طی چند مرحله این اتفاق می افتد. مرحله اول، پیوند دوستی نام دارد. او به طور عمیق به شما اهمیت می‌دهد. به عبارت دیگر، در این مرحله، شخص مقابل فقط می‌خواهد با شما دوست باقی بماند. شما هیچ رفتار عاشقانه‌ خاصی را انجام نمی‌دهید. با افرادی مثل دوستان مشترک خود قطع رابطه می‌کنید و سایر ارتباطتان محدود می شود.

مرحله دوم، پیوند فیزیکی است که صرفاً براساس ظاهر است. در این مرحله، هیچ عمقی به جز تماس فیزیکی با یکدیگر وجود ندارد.

در نهایت، دلبستگی احساسی داریم، که مرحله نهایی وابستگی است. در این گام، دو نفر در یک رابطه عمیق و معنی‌دار قرار می‌گیرند. حتی ممکن است نشانه های عشق شدید در بین آن ها به وجود می آید. این دو نفر در مورد رویاهای کودکی و آینده صحبت می‌کنند. ساعت‌ها در موضوعات جزئی و کوچک، صحبت می‌کنند و مکالمات به راحتی از یکی به دیگری جریان پیدا می‌کنند.

وابستگی عاطفی در مردان

مردان و زنان تمایل دارند تا به شکل های متفاوتی به یکدیگر نزدیک شوند. در این بین، احتمال دارد که مرد احساس وابستگی بیشتری از حد معمول به طرف مقابل داشته باشد. با آنکه برای خیلی ها این مورد عجیب به نظر می رسد، اما یکی انواع وابستگی از نظر روانشناسی، وابستگی عاطفی در مردان است.

با وجود آنکه برخی تصور می کنند که تشخیص چنین افرادی راحت است، اما گاهی با عشق اشتباه گرفته می شود. قبل از اینکه بخواهیم در مورد نشانه های وابستگی عاطفی در مردان توضیح دهیم، خوب است که با ویژگی های آمادگی مردان برای ازدواج آشنا شویم. به عنوان مثال، او بخش زیادی از وقت خود را با شما بگذراند؛ در مقابل تان با احترام برخورد می کند؛ و شما را با معرفی به دوستان و خانواده خود وارد دنیایش می‌کند. اینها همه نشانه‌هایی هستند که رابطه با یک شروع خوب رو به رو است.

این مرد هر کاری که لازم باشد را انجام خواهد داد تا شما احساس خوشحالی، امنیت و عشق بکنید. بر خلاف زنان، که دوست دارند خود را با کلمات بیان کنند، مردان ممکن است احساسات واقعی خود را پنهان نمایند.

اما در مجموع برای اینکه بدانید یک مرد از لحاظ عاطفی به شما وابسته است، می‌توانید به دنبال نشانه‌های ظریفی که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد، بگردید.

7 علامت وابستگی عاطفی در مردان

7 علامت وابستگی عاطفی در مردان

وابستگی عاطفی در مردان می‌تواند نشانه‌های متفاوتی داشته باشد. در ادامه برخی از مهم‌ترین آن‌ها را بررسی خواهیم کرد.

1. انجام هر کاری برای طرف مقابل

زمانی که یک مرد از لحاظ عاطفی به شما وابسته است، عملاً هر کاری برای شما انجام خواهد داد تا احساسات خود را به شما نشان دهد. او برای دیدنتان حاضر است، ساعت ها رانندگی کند و هرگز از اینکه بخواهد شما را راضی نماید، خسته نخواهد شد. در واقع، او هر لحظه به دنبال زمانی است که بتواند به شما کمک کند.

۲. برای انجام هر کاری با شما تماس می‌گیرد

گاهی پیش می‌آید که شما با وی یک کار کوچک داشته باشید، اما این فرد تنها به یک پیام و یا ویس راضی نخواهد شد و با شما تماس می‌گیرد. چرا؟ چون پیوسته در ذهن او هستید و می خواهد هر چه بیشتر با شما در ارتباط باشد.

چنین فردی از لحاظ احساسی در شما سرمایه‌گذاری کرده است. این به خصوص در مورد مردان صادق است، زیرا مردان به طور طبیعی تمایل دارند روی چیزهایی تمرکز کنند که بیشتر به آن‌ها اهمیت می‌دهند. بر این اساس، همواره به نحوی برنامه ریزی می کنند که شما را ملاقات نمایند.

۳. او می‌خواهد شما با دوستان و خانواده او ملاقات کنید

یکی از نشانه‌های خوب در وابستگی عاطفی مردان، این است که آن‌ها می‌خواهند شما را به دوستان و خانواده معرفی نمایند. این بدین معناست که وی برای ارتباط بلندمدت با شما برنامه ریزی کرده است.

او نه تنها دوست دارد زمانی را با شما بگذراند، بلکه واقعاً از ته دل می‌خواهد اوقات زیادی را با شما سپری کند. این یکی از بارزترین علائم است که او از لحاظ عاطفی به شما وابسته است. او از وقت آزادش که متعلق به سایر دوستان و خانواده است، برای ماندن با شما استفاده خواهد کرد. این موارد را می توان از نشانه های عاشق شدن مردان به شمار آورد.

4. به خاطر سپردن تمامی جزییات

از دیگر نشانه های وابستگی عاطفی در مردان این است که همه جزئیات مربوط به همسر یا دوست دختر خود را به خاطر می سپارد.

کاری که زمانی برایش دشوار بود، اکنون در صدر فهرست او قرار دارد و او نه تنها چیزهای مهم را به یاد می آورد، بلکه بلکه حتی علایق شما را نیز به خوبی می‌داند و به خاطر می‌سپرد. به عنوان مثال، رفتن به رستوران مورد علاقه تان، یا خریدن شکلات یا عطر که دوست دارید، از این موارد محسوب می شود.

5. خلع سلاح شدن

همه ما می‌دانیم که گاهی نفوذ در مردان بسیار سخت و نشدنی به نظر می‌رسد. اما مردانی که وابستگی عاطفی دارند، نه تنها این گارد را ندارند؛ حتی به راحتی در مقابل شما گارد را پایین آورده و اجازه می‌دهند با او راحت باشید.

6. او می‌خواهد به شما متعهد باشد

اگر از اکثریت مردم بپرسید، خواهید دید که ترس از تعهد در رابطه در میان خیلی ها دیده می شود. بنابراین، اگر کیس شما، به دنبال تعهد باشد، نشانه آن است که از نظر احساسی به نقطه‌ای می رسد که فکر می‌کند شما تنها برای او هستید.

7. او به سراغ شما می‌آید

مردی که وابستگی عاطفی دارد، از عشق خود دفاع می‌کند، حتی اگر به معنی از دست دادن افراد نزدیک در زندگی اش مانند دوستان و خانواده باشد. این به آن دلیل است که او از لحاظ احساسی در شما سرمایه‌گذاری کرده و از هیچ کاری برای مراقبت و محافظت از شما انجام می دهد.

مردی که از نظر عاطفی به شما وابسته نیست، تمایل بیشتری به ترک تان در زمان بروز مشکلات دارد. اما مردی که واقعاً به شما اهمیت می‌دهد، حتی در سخت ترین شرایط نیز در کنارتان خواهد ماند.

علائم هشدار دهنده وابستگی عاطفی

علائم هشدار دهنده وابستگی عاطفی

وابستگی عاطفی نیز مانند تمامی وضعیت‌های روانشناسی در دو شکل مثبت و منفی وجود دارد.

افراد درگیر در روابط ناسالم عاطفی، با اینکه ممکن است درد و رنج بکشند، اغلب به این رابطه ادامه می‌دهند و به ظاهر قادر به پایان دادن به آن نیستند. حتی اگر بین آن‌ها عشقی وجود نداشته باشد، باز هم نمی توانند رنج جدا شدن را تحمل کنند. برخی از آن‌ها نشانه‌هایی از هم وابستگی را نشان می‌دهند که به نوبه خود یک نوع می تواند یک اشتباه متداول در دوران آشنایی ازدواج به شمار آید. در اینجا برخی از علائم وابستگی عاطفی مثبت و منفی را بررسی خواهیم کرد :

تصور کنید که در رابطه عاطفی، طرف مقابل تان در طول چند هفته با شما تماس نداشته است. اما شما به طور خودکار به فعالیت‌های معمول و ضروری خود می پردازید. به طوری که شکست عاطفی یا ناراحتی های روحی در شما دیده نمی شود و نیازی به مشاوره روانشناسی نخواهید داشت.

داشتن دلبستگی عاطفی سالم چیز مثبتی است. اما وقتی دلبستگی عاطفی به یک وسواس و مشغولیت ذهنی تبدیل می‌شود، وقت آن است که به دنبال کمک از یک متخصص سلامت روانی باشید.

چگونه در کمترین زمان ممکن تشخیص دهیم مردی از نظر عاطفی وابسته است؟

یک مرد وقتی به شما جذب می‌شود، ارتباط احساسی دارد. اگر این فرد می‌خواهد تمام مدت با شما صحبت کند و شما را ببیند، دچار وابستگی عاطفی است. بسیاری از نشانه های ذکر شده در بالا به تشخیص این مورد کمک خواهند کرد.

تفاوت مردان رمانتیک و مردان وابسته از نظر عاطفی چیست؟

تفاوت مردان رمانتیک و مردان وابسته از نظر عاطفی چیست؟

در این قسمت قصد داریم علائمی را بررسی کنیم که نشان دهنده احساساتی بودن یک فرد است. به عنوان مثال، او فقط می‌خواهد با شما باشد و از نظر فیزیکی نزدیک‌تان شود.

مردان کیفیت روابط عاطفی و احساسی را به اندازه زنان احساس می‌کنند و اگر مردی احساساتی به نظر رسید، نباید تعجب کرد.

در مقابل، افرادی که وابسته یا دچار اعتیاد عاطفی نیستند، زیاد به شما فکر نمی‌کنند.

مردی که بیش از حد وابسته نیست، در مورد زندگی عشق خود با دوستانش صحبت می‌کند و توضیح می دهد که چگونه می‌خواهد بقیه عمرش را با شما سپری کند. اما شاید زمان خیلی زیادی را برای شما اختصاص ندهد.

هیچ‌کس دقیقاً نمی‌داند که چه چیزی باعث می‌شود مردی عمیقاً عاشق یک زن شود، اما وقتی این اتفاق بیفتد، جادویی است. مردانی که عمیقاً عاشق می‌شوند عاشق و معشوق هستند؛ هرگز یک عاشق خودخواه نیستند. اگر می خواهید از مهم ترین رازهای مردانه که خانم ها باید بدانند مطلع شوید، توصیه می کنیم که بر روی لینک کلیک فرمائید.

برخی از نشانه‌های وابستگی عاطفی ناسالم

نشانه عدم اعتماد بنفس به لحاظ روانشناسی در روابط عاطفی ناسالم این است که یک طرف تنها به دیگری تکیه کرده و برای یافتن ارزش های وجود خود به او متکی باشد. اگر پس از پایان دادن به یک رابطه، نشانه های افسردگی را در خود یافتید، ممکن است در طول رابطه عزت نفس تان خدشه دار شده و یا خواسته های معقولتان بی اهمیت شمرده شده باشد. حتی ممکن است احساس گناه در رابطه اشتباه، تمام روح و روانتان را بیازارد.

لوین و هلر تاکید کردند که ” ما در رشد جهان نقش داریم. با این حال، اگر وابستگی احساسی ناسالم را تجربه می‌کنید، این ارتباط می‌تواند منجر به احساس گناه، افسردگی، یا اضطراب در مورد توانایی تان برای دوست داشتن خود شود”.

اگر تنها هدف شما از داشتن رابطه، ترس از تنهایی باشد، مطمئنا به انواع وابستگی عاطفی دچار خواهید شد. زمانی که خودتان را دوست نداشته باشید، از دیگران می خواهید تا شما را تحت هر شرایطی دوست بدارند. بدین ترتیب، موانع رشد عاطفی و شخصیتی در شما پدیدار می شود که از اگر نتوانید بر آن ها فایق آئید، دچار بیماری های روانی می شوید.

اگر در رابطه‌ای بمانید که در آن با افسردگی شدید، اضطراب، ضربه روحی و استرس مواجه هستید، اما توان دوری را ندارید، مطمئن باشید که در یک وابستگی عاطفی ناسالم قرار دارید.

میهان و جوریست، تاکید می‌کنند که تنها دلبستگی عاطفی سالم است که می‌تواند به “انعطاف‌پذیری در برابر استرس، خوش بینی، اعتماد به نفس بالا، آرامش درونی و توانایی تنظیم احساسات ” منجر شود.

چه چیزی باعث می‌شود که رها کردن وابستگی عاطفی ناسالم دشوار باشد؟

تفاوت مردان رمانتیک و مردان وابسته از نظر عاطفی چیست؟

سه دلیل اصلی وجود دارد که “رها کردن” دلبستگی و وابستگی عاطفی ناسالم را دشوار می کند. یک، تمام وابستگی‌های شما ناشی از روابطی است که با والدین و یا مراقبین خود داشته‌اید. اگر در دوران کودکی، تعارضات زیادی را تجربه کرده باشید، به تلاش برای پر کردن این حفره‌ها در بزرگسالی ادامه خواهید داد.

با این حال، بدون یک آگاهی اولیه از چگونگی انجام این کار، موفق نخواهید شد و احتمال بیشتری دارد که خودتان را در روابطی دخیل نمایید که اصلا ارضا کننده نیست. البته تمایل به عشق ورزیدن و عشق دیدن اشتباه نیست. ما نباید فراموش کرد که روش های اشتباه تنها شما را در یک دور باطل قرار می دهد.

دلیل دوم به پیوندهای عاطفی تشکیل شده‌ بر می گردد. وقتی که از لحاظ احساسی به کسی وابسته هستید، فاکتورهای زمان (ما در گذشته با هم بوده‌ایم)، مقایسه (او بدون من آسیب خواهد دید)، مسئولیت (من به او بدهکار هستم)، یا امید (آن‌ها در آینده تغییر خواهند کرد) برایتان اهمیت زیادی خواهد داشت.

دلیل آخر ترس از طرد شدن یا همان تنهایی است. حتی بدانید که در یک رابطه سمی قرا دارید، باز هم ترجیح می دهید که از آن بیرون نیایید. ترس باعث می‌شود که ما در وابستگی‌های ناسالم گرفتار شویم. در چنین مواردی شخص به علت عزت نفس پائین، تصور می کند که اگر به رابطه حاضر خاتمه دهد، دیگر هیچکس پیدا نمی شود که او را دوست بدارد و برای آخر عمر تنها می ماند.

چگونه از بند وابستگی عاطفی رها شویم؟

یادمان باشد که درمان وابستگی عاطفی در اوایل راه کمی دشوار است. اولین قدم، نه تنها ترسناک می باشد، بلکه حتی می تواند ناامید کننده نیز باشد. جدا شدن از یک پیوند احساسی ناسالم از خود شما آغاز می‌شود. شمائید که انتخاب می کنید آیا واقعا می خواهید خود را دوست داشته و خوشحال باشید، یا در بند یک رابطه اشتباه بمانید. در این مرحله باید با خود صادق باشید و سعی کنید جوانب مثبت و منفی این ارتباط را بر روی ترازو قرار دهید.

مشخص کنید که آیا این ارتباط براساس دلبستگی عاطفی سالم است یا ناسالم. از خود بپرسید که آیا از آغاز رابطه تا کنون اوضاعتان بهتر شده یا نه؟ آیا آینده خوبی را پیش رو می بینید یا از فکر کردن به آن واهمه دارید؟ در نهایت، از خودتان سوال کنید که چه پیوندهای احساسی شما را در رابطه نگه می‌دارد؟

تمام این سوال و جواب ها را بر روی کاغذ بنویسید. پاسخ شما ممکن است نتیجه خاصی نداشته باشد، اما می‌تواند فرصتی برای تعادل و التیام بیشتر را در زندگی تان فراهم کند. خوب است بدانید که ورزش کردن نیز راهی خوب برای کنار زدن افکار منفی و تقویت عزت نفس است.

یک راه دیگر برای قطع رابطه عاطفی این است که از دوستان خود کمک بگیرید. این به معنای انتقال دلبستگی عاطفی به آن‌ها نیست. بلکه به این سیستم پشتیبانی اجازه دهید که به شما کمک کند تا تصمیمات شجاعانه ای بگیرید. ترس از تنها بودن می‌تواند باعث شود که شما به وضعیت‌های خطرناک بچسبید. برخورداری حمایت از دوستان و خانواده می‌تواند به کاهش استرس و افزایش امیدواری کمک کند. اگر با این سیستم پشتیبانی احساس راحتی نمی‌کنید، گزینه دیگری را جهت حمایت عاطفی پیدا کنید.

در نهایت، به یاد داشته باشید که اولویت‌بندی رابطه به نفع خودتان است.قبل از هر چیز، برآورده کردن نیازهای عاطفی خودتان مهم است. البته این بدان معنا نیست که فقط به خود فکر کنید، اما تا زمانی که خود را دوست نداشته باشید، نمی توانید دیگران را نیز به طور درستی دوست داشته باشید. کلیدی ترین گام در مورد رابطه بی سر انجام که باید از آن دوری کرد، همین نکته است.

کمک گرفتن از درمانگر یا مشاوره ازدواج نیز می‌تواند موثر باشد. در درمان، شما می‌توانید ریشه مسائل وابستگی خود را بیابید و درک بهتری از این که چرا آن‌ها روابط فعلی تان نامساعد است، به دست آورید. هم چنینمتوجه خواهید شد که وابستگی عاطفی نادرست و روابط اشتباه تا چه حد در به وجود آمدن مشکلات و اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب، اختلال شخصیت مرزی، یا اختلال استرس و … تاثیر می‌گذارد. مزیت دیگر درمان این است که یک فضای ایمن برای پردازش احساسات فراهم می‌کند.

انواع وابستگی عاطفی

انواع وابستگی عاطفی
انواع وابستگی عاطفی

ما در این قسمت قصد داریم انواع وابستگی عاطفی را که در روابط به وجود می‌آید، بررسی کنیم.

وابستگی عاطفی ایمن

سبک دلبستگی ایمن: افرادی که دلبستگی ایمن دارند، در روابط خود، احساس امنیت، ثبات و رضایت بیشتری را تجربه خواهند کرد. آن‌ها از بیرون آمدن از روابط نادرست خود نمی‌ترسند و در روابط معنی‌دار رشد می‌کنند.

داشتن یک سبک دلبستگی ایمن به این معنا نیست که شما عالی هستید و یا مشکلات رابطه را هرگز تجربه نمی‌کنید. اما میزان مسئولیت پذیری در قبال رفتارهای اشتباه و همچنین قدرت ترمیم سازی روانی برایتان آسان تر خواهد بود.

در این حالت، شخص برای خود ارزش قائل است و می‌تواند در یک رابطه دوستانه صحیح قرار گیرد. از طرفی، در بیان احساسات، امیدها و نیازهای خود مشکلی ندارید.

همچنین، از بودن با دیگران احساس رضایت می‌کنید، به صورت علنی به دنبال حمایت شریک زندگی خود هستید، اما از اینکه جدا یا دچار شکست عشقی شوید، وحشت ندارید.

شما می‌توانید تعادل عاطفی خود را حفظ کرده و به دنبال راه‌های سالم برای مدیریت تعارض در یک رابطه نزدیک باشید. در مواجهه با ناامیدی، عقب‌نشینی و شکست در روابط خود یا دیگر بخش‌های زندگی، به اندازه کافی انعطاف‌پذیر هستید که به عقب برگردید.

وابستگی عاطفی غیر ایمن

افرادی با سبک دلبستگی نا ایمن یا مضطرب، بیش از حد به دیگران وابسته اند. افراد با این سبک دلبستگی، اغلب نگران، نامطمئن و فاقد اعتماد به نفس هستند. آن‌ها دوست صمیمی دارند اما دائما نگران طرد شدن هستند.

اگر سبک دلبستگی شدید و مضطرب داشته باشید، اغلب اوقات به این فکر می کنید که آیا شریک یا همسرتان شما را واقعا دوست دارد یا خیر.

شما می‌خواهید در یک رابطه باشید و عاشق احساس نزدیکی و صمیمیت با یکدیگر هستید، اما نمی توانید به طور کامل به طرف مقابل اعتماد کنید.

اعتماد به نفس شما در این نوع وابستگی عاطفی، براساس نحوه رفتار طرف مقابل تان تعیین می شود. زمانی که از شریک زندگی خود دور هستید، احساس اضطراب و یا حسادت عاشقانه می‌کنید و ممکن است حتی از روش های حیله گرانه بریا نزدیکی به او استفاده نمائید.

در دلبستگی نا ایمن، شما نیاز شدید به اطمینان و توجه از طرف شریک خود دارید. دیگران ممکن است از شما به خاطر اینکه بیش از حد نیازمند هستند انتقاد کنند و شما ممکن است برای حفظ روابط نزدیک تلاش کنید.

سبک وابستگی نامتعادل

این سبک دقیقاً برعکس وابستگی عاطفی غیر ایمن است. در وابستگی غیر ایمن، فرد بیش از حد به طرف مقابل تکیه کرده و تمامی احساساتش براساس رفتار مقابل شریکش تعیین می‌شود. البته در این نوع وابستگی، فرد تا حدی که می‌تواند از طرف مقابل دوری کرده و یا کمتر به او وابسته باشد. اشخاص دارای وابستگی عاطفی نامتعادل، برای استقلال و آزادی خود اهمیت بسیاری قائل است.

از دیگر نشانه ها این است که، شما یک فرد مستقل هستید و از خودتان مراقبت می‌کنید و احساس نمی‌کنید که به دیگران نیاز دارید. هر چه کسی بیشتر تلاش کند به شما نزدیک شود، بیشتر از او فاصله می‌گیرید. افراد متفاوت با خودتان را به متکی بودن بیش از حد متهم خواهید کرد.

شما مستعد به حداقل رساندن احساسات شریک تان، حفظ اسرار، شرکت در امور، و حتی پایان دادن به روابط برای کسب آزادی بیشتر هستید. ممکن است روابط زودگذر و غیر عادی را به افراد صمیمی و روابط بلند مدت ترجیح دهید، یا به دنبال شریکی باشید که به استقلالتان ضربه نزد.

سبک دلبستگی سردرگم

این نوع دلبستگی اغلب ناشی از ترس شدید، ضربه روحی، غفلت یا تجربه تعارض در دوران کودکی است. بزرگسالان با این سبک دلبستگی نا امن فکر می کنند که سزاوار عشق یا نزدیکی در یک رابطه نیستند.

اگر شما یک سبک دلبستگی پراکنده داشته باشید، احتمالاً هرگز یاد نگرفته اید که احساسات خود را تسکین دهید. بنابراین هر دو رابطه و دنیای اطراف شما می‌توانند احساس وحشت و ناامنی بکنند. اگر سو استفاده را به عنوان یک کودک تجربه کرده باشید، ممکن است سعی کنید همان الگوهای آزار دهنده رفتار را به عنوان یک فرد بالغ تکرار کنید.

شما ممکن است نسبت به شریک زندگی خود، خودخواه، کنترل کننده و بی‌توجه باشید که می‌تواند منجر به رفتار بد شود.

شما ممکن است الگوهای رفتاری منفی یا ضداجتماعی را نشان دهید، از الکل یا مواد مخدر سو استفاده کنید و یا در معرض پرخاش یا خشونت قرار بگیرید. دیگران ممکن است به امتناع شما از پذیرفتن مسئولیت اقدامات خودتان، ناامید شوند.

خلاصه مطلب

ما در این مطلب به بررسی وابستگی عاطفی پرداختیم و سعی کردیم به سوال شما مبنی بر این که انواع وابستگی عاطفی چیست و وابستگی در مردان و زنان چگونه است، پاسخ دهیم. در صورتی که پس از مطالعه این مطلب، نیاز به اطلاعات بیشتری در رابطه با وابستگی عاطفی داشتید، می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

برای درمان وابستگی عاطفی بهترین راه حل چیست؟

در این مورد باید وضعیت شما بررسی شود تا بهترین راه حل ارائه گردد.

آیا عوامل ارثی نیز از جمله دلایل ایجاد وابستگی عاطفی محسوب خواهند شد؟

بله می تواند تاثیر داشته باشد.

دلایل ایجاد وابستگی مردان در مقابل وابستگی عاطفی در زنان مشترک است؟

بله دلایل ایجاد این نوع وابستگی می تواند مشترک باشد.

نشانه های ایجاد وابستگی عاطفی در مردان و زنان متفاوت است؟

بله علائم و نشانه ها در مردان و زنان کاملاً متفاوت می باشد.

5/5 - (1 امتیاز)

همچنین ببینید

راه های کنترل خشم در زنان

راه های کنترل خشم در زنان + 19 تکنیک عملی

سوالی دارید؟ با ما تماس بگیرید تماس با برترین مشاوران از طریق تلفن ثابت در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با مشاور